Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون معتقد است مخاطب به نظاره شکوه از دست رفته خود سریال‌های تاریخی را دنبال می‌کند؛ وقتی سریال تاریخی می‌بیند به طور ناخواسته از کهن و زیبایی‌های مقاطع گذشته انرژی مثبت می‌گیرد. ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۸ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سالانه سریال‌های بسیاری از شبکه‌های مختلف تلویزیون پخش می‌شود که کیفیت بالای محتوای این سریال‌ها مخاطبان زیادی را جذب می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دنبال کردن سریال‌های جذابی که بارها از تلویزیون پخش می‌شود لذت خاصی دارد و به نظر می‌رسد یکی از دغدغه‌های اکثر عاشقان سریال‌ها این است که اوقات فراغت خود را با کدام سریال پُر کنند. پیام دهکردی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون که در سریال‌هایی چون «شهریار»، «مدار صفر درجه» و «گذر از رنج‌ها» ایفای نقش کرده به نقد سریال تاریخی رمضان تلویزیون (از یادها رفته) پرداخته است.

پیام دهکردی بازیگر سریال «شهریار» در خصوص دلایل استقبال مردم از سریال‌های تاریخی گفت: فارغ از کیفیت ساخت که نقش مهمی را ایفا می‌کند، زیباشناسی هم یکی از علت‌های ترغیب مردم به تماشای سریال تاریخی است. هرچقدر به عقب برمی‌گردید زیبایی‌ها بیشتر بوده و واقعیت غیرقابل انکار است چراکه از نظر حفظ منابع طبیعی، معماری و حتی حوزه لباس هویت گذشته قابل واکاوی است و مخاطب به نظاره شکوه از دست رفته خود در این سریال‌ها می‌نشیند و وقتی سریال تاریخی می‌بیند به طور ناخواسته از کهن و زیبایی‌های مقاطع گذشته انرژی مثبت می‌گیرد و به دلیل مدرن شدن جامعه امروز، حس نوستالژی پیدا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: مدرن شدن جامعه امروز باعث شده مخاطب همچنان به دنبال زیبایی در بستر تاریخی باشد و بسیاری از مناسبات فرهنگی و اجتماعی از جمله احترام به پدر و مادر، روابط خانوادگی و دید و بازدید را که الان شاهد نیستیم در سریال‌ها پیدا کند. دلیل دوم به کیفیت ساخت برمی‌گردد که طبیعتاً مردم به دنبال اثر خوب هستند و اگر زیبایی، مضامین خوب و نگاه هنرمندانه توام با انصاف و خرد را به مردم نشان دهیم حتماً از آن استقبال می‌کنند.

بازیگر سریال «مدار صفر درجه» تصریح کرد: دستیابی به آرامش و تعادل سومین دلیل استقبال است. امروزه در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که فارغ از سیاه نمایی، حجم زشتی‌های رفتاری و دیداری افزایش یافته و مخاطب وقتی در این سریال‌ها رنگ و لعاب، قاب بندی‌ها و قصه خوب می‌بیند و موسیقی خوب می‌شنود، در واقع حلقه مفقوده در روحش را ناخوداگاه با تماشای این سریال‌ها به دست می‌آورد.

رونمایی از کاراکتر «جیسون رضائیان» در یک سریال تلویزیونی + تصاویر جدید

دهکردی با اشاره به انتخاب موضوع براساس قصه یا واقعیت افزود: در واقع نگارش قصه براساس شخصیت واقعی یا خیال انگیز فرقی نمی‌کند؛ مهم این است که خوب پرداخته شود و باید فرزند زمانه خودش باشد؛ یعنی در حین حال که باید نگاه هنرمندانه داشته باشد، حرف جامعه امروز را روایت کند.

بازیگر سریال «گذر از رنج‌ها» در خصوص میزان اثرگذاری بازیگر در موفقیت یک سریال اظهار داشت: با وجود همه مشکلات، جامعه ایران رشد عجیبی کرده است و مردم دنبال اثر خوب است. اگر سریال خوب بدون حضور بازیگر‌ان چهره بسازیم، مردم استقبال می‌کنند. تجربه آن را هم در سریال‌هایی که در این چند سال اخیر پخش شده دیده‌ایم؛ همانند سریال «روزگار قریب» که از چند بازیگر جدید استفاده کرد و هنوز هم مخاطب از شبکه‌های مختلف آن را می‌بیند. با وجود اینکه سریال غمگین و پر استرسی بود، اما مردم آن را دوست دارند.

دهکردی در خصوص سریال «از یاد‌ها رفته» گفت: مردم سریال «از یاد‌ها رفته» را پیگیری می‌کنند و دوست دارند. این سریال قاب‌بندی و کارگردانی خوبی دارد و بهرام بهرامیان بسیار جسورانه و شجاعانه به سمت یک سری میزانسن‌ها رفته است که فضای تئاتری آن را بالا می‌برد. همچنین سیما تیرانداز خلاقانه و خوب بازی می‌کند و در این چند سال اخیر بازی تمیز و دقیقی است که می‌تواند برای نسل امروز الگو باشد.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT1 واژه های کاربردی مرتبط شبکه یک ماه مبارک رمضان تئاتر سینما رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه یک ماه مبارک رمضان تئاتر سینما رسانه ملی تلویزیون شبکه یک ماه مبارک رمضان تئاتر سینما رسانه ملی تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۴۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟

به گزارش قدس آنلاین، پخش سریال‌های جدید تلویزیون با «آقای قاضی، شعبه ۱۲۱» از امشب کلید می‌خورد. این مجموعه که توسط کارگردان جوانی به نام «سجاد مهرگان» ساخته شده، با نقش‌آفرینی تماشایی «بهزاد خلج» در نقش آقای قاضی، بازخوردهای خوبی در فصل اول داشت و پس از تأخیری طولانی برای ساخت فصل دوم، از امشب به آنتن شبکه دو می‌رسد و پخش آن به صورت هفتگی و پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها خواهد بود.
در این فصل، آقای قاضی به پرونده‌هایی پیچیده‌تر با موضوعاتی مختلف خواهد پرداخت و وارد شعبه جدید ۱۲۱ می‌شود که با داستان‌هایی متفاوت به جنبه‌های دیگری از آموزه‌های حقوقی می‌پردازد.
با پایان فصل پنجم سریال تماشایی «نون خ»، یک درام معمایی امنیتی جایگزین این مجموعه کمدی در شبکه یک می‌شود. سریال «رخنه» تولید جدید مرکز سیمافیلم با محوریت هوافضا و با هدف نمایش توان علمی و دفاعی کشور، از شنبه شب هفته آینده راهی آنتن می‌شود. قصه این سریال ۳۰قسمتی درباره گروهی از دانشمندان کشورمان است که روی موشک‌های ماهواره‌بر و فضایی تحقیق می‌کنند و در این مسیر با تهدیدات و خطراتی از سوی بیگانگان مواجه می‌شوند. کارگردانی این مجموعه را علی غفاری و حمیدرضا لوافی بر عهده دارند. علی غفاری پیش از این «بچه مهندس» را ساخته بود و علاقه‌مندان به این سریال احتمالاً فضایی مشابه همان مجموعه را در «رخنه» تجربه خواهند کرد.

 یک کمدی در انتظار مخاطبان شبکه ۳
در میان سه شبکه اصلی که بار تولید سریال‌های تلویزیون را به دوش می‌کشند، شبکه سه همچنان مشغول پخش «هفت سراژدها» است که با استقبال خوبی از سوی مخاطبان همراه نشد. این درام امنیتی پلیسی که ابوالقاسم طالبی، کارگردان فیلم «قلاده‌های طلا» سال‌ها درگیر ساخت آن بود، به عنوان سریال نوروزی امسال به آنتن رسید اما نتیجه آن چندان مطلوب ذائقه مخاطبان نبود و آمار مخاطبانش ۲۲درصد اعلام شد. پس از این سریال که به نظر می‌رسد پخش آن تا اواخر اردیبهشت ادامه یابد، یک مجموعه کمدی، اوقات فراغت شب‌های ماه پایانی بهار را برای مخاطبان شبکه سه پر می‌کند. 
سریالی که قرار بود در فهرست نوروزی این شبکه قرار گیرد، پس از سریال روی آنتن این شب‌ها، پخش می‌شود. «بدل» به کارگردانی علی مشهدی که در مراحل پایانی تدوین و صداگذاری است، جایگزین «هفت سر اژدها» خواهد بود. مسعودی که پیش از این سریال «نوروز رنگی» را برای شبکه پنج در نوروز سه سال پیش ساخته بود، قصه طنز دیگری را با بازیگران کمدی شناخته شده، در کنار چند بازیگر جدید دیگر روانه آنتن خواهد کرد. 

روی دور قصه‌های پلیسی
با قطعی شدن سریال‌های جایگزین مجموعه‌های نوروزی سه شبکه اصلی تلویزیون، چند سریال دیگر هم در حال تولید قرار دارند و یا مراحل نهایی را برای پخش طی می‌کنند. جواد افشار که با ساخت «گاندو» ید طولایی در تولید آثار معمایی و پلیسی پیدا کرده، «ناریا» را در دست ساخت دارد که عاشقانه‌ای با تم پلیسی است. قصه این سریال در ایران و خارج از کشور می‌گذرد و درباره یک دختر نخبه و دانشمند ایرانی است که در اوج شکوفایی علمی‌اش به‌دنبال اختراعی جدید می‌رود. در این میان، گروهی از تبهکاران و گانگسترهای داخلی و خارجی وارد ماجرا می‌شوند، اما قصه از آنجا جذاب می‌شود که در این مسیر، یکی از تبهکاران عاشق این دختر می‌شود.
احمد معظمی هم پس از «خانه امن» سراغ قصه پلیسی دیگری به نام «هشت پا» رفته است که این روزها در سکوت خبری، فیلم‌برداری می‌شود و احتمالاً در جدول پخش سریال‌های تابستانی تلویزیون قرار خواهد گرفت.

 بزم تابستانی جعبه جادو
از آنجا که موضوعات روز، جزو اولویت‌های مدیران تلویزیون برای سریال‌سازی قرار دارد، سریال «رویان» به کارگردانی داوود بیدل هم در دست ساخت است که با محوریت پژوهشگاه رویان به دستاوردهای علمی در این پژوهشگاه می‌پردازد. 
سروش محمدزاده هم تصویربرداری «غریبه» را با بازی پژمان بازغی و حمید گودرزی در ترکیه پیش می‌برد. داستان این سریال درباره یک جوان نخبه داروسازی است که در آستانه ازدواج، براساس شواهدی احساس می‌کند همسر مرحومش که سه سال پیش در دریا غرق شده، زنده است. مصطفی در جست‌وجوی این راز با داستان‌های عجیبی مواجه می‌شود.
با پایان فیلم‌برداری سریال «مهیار عیار» که مجموعه‌ای تاریخی درباره دوران صفویه است و کارگردانی آن را سیدجمال سیدحاتمی برعهده دارد، به نظر می‌رسد این مجموعه تاریخی ۳۰قسمتی جزو آثار در اولویت پخش شبکه دو باشد. این سریال هم قرار بود در فهرست نوروزی این شبکه جا بگیرد
 اما این اتفاق نیفتاد. 
در میان سریال‌های جدید تلویزیون که سهم کمدی‌ها نسبتاً کم است، فصل دوم مجموعه طنز ۹۰ شبی «چرخ‌ گردون» به کارگردانی جواد مزدآبادی با نقش‌آفرینی حمید لولایی در دست تولید قرار داد.
سریال‌های دیگری همچون «مادر سوجان» که قصه چند نسل را در خطه گیلان در ۶۰ قسمت روایت می‌کند، سریال «طوبی» که سعید سلطانی، کارگردان «ستایش» آن را در شهرک غزالی جلو دوربین برده و مضمون آن با پیاده‌روی اربعین پیوند می‌خورد، «فراری» که در دو فصل ساخته شده و کارگردان جوان آن «امیر داسارگر» از فیلمسازان جشنواره عمار، نگاهی آزاد به زندگی یکی از شهدای مدافع حرم دارد یا «جان برادر» با موضوع شکل‌گیری گردان زرهی ۷۷ خراسان که قصه آن را پرویز شیخ‌طادی با بازی آرش مجیدی جلو دوربین برده است، از سریال‌های تابستان امسال تلویزیون خواهند بود.

زهره کهندل

دیگر خبرها

  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • تصویر قدیمی از بازیگر معروف و برادرزاده‌اش + عکس
  • راز لگد تاریخی آقای مو طلایی بالاخره فاش شد!
  • عمو پورنگ بازیگر شد
  • مردان سلبریتی که فیلر تزریق کرده‌اند
  • تصویری از بازیگر زن تلویزیون در فرودگاه؛ ترک خاک ایران برای همیشه؟
  • عکس| تغییر چهره بازیگر «بزرگ‌مرد کوچک» در کنار رامبد جوان
  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • (عکس) استایل جالب بازیگر زن سریال «گاندو» در ترکیه
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟